Directory

Hodnocení
Ověřené/neověřené

CQ Comprehensive EQMS and HSEQ or QHSE Software is 100% cloud-based compliance software system & solution, built and run on the Salesforce platform.

F-1197, LGF, Block F, Chittaranjan, New Delhi, Delhi 110019

To put the brand in a strong position, Twenty7inc offers comprehensive brand-building techniques, such as image enhancement, reputation management, corporate communication, and crisis management. To boost exposure among the target audience, digital marketing technologies are used in addition to PR services. The agency’s young and enthusiastic staff handle everything from content management to SEO strategies, blogs, social media channels, and websites.

DS07.png
nám. Krále Jiřího z Poděbrad 478/33, 350 02 Cheb, Česko

Nezávislý misijní a vzdělávací baptistický časkopis pro každého čtenáře. Můžete si ho stáhnout zde: https://www.facebook.com/groups/DOBRAZPRAVA/

Snímka obrazovky 2019-06-30 o 21.11.13.png
Vsetín, Česká republika

Festival UNITED je třídenní multižánrový křesťanský hudební festival pořádaný od roku 2011 na Vsetíně. Multižánrovost se projevuje ve škále hudebních stylů a programu festivalu.

Snímka obrazovky 2019-01-02 o 19.05.13.png
Emila Pajurka 142, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí, Česko

Jan Amos Komenský měl celoživotní sen. Toužil vidět nápravu celého lidstva. Vycházel z toho, že věci lidské nejsou v pořádku, ale nejsou ztraceny, dají se obnovit, napravit. Proto takřka celý život pracoval na knize Obecná porada o nápravě věcí lidských, kde nastínil cesty k nápravě lidstva. Avšak toto své dílo nedokončil. Dlouhá staletí byl rukopis Porady ztracen a teprve v roce 1934 byl nalezen v archivu sirotčince v německém městě Halle.
Komenský byl podle svých slov mužem touhy. Jako člověk věřící byl přesvědčen, že změna člověka a změna lidstva (společnosti) je možná. Je však možná pouze skrze spojení se svým Stvořitelem. Člověku 21. století může tento rozměr nápravného díla znít cize, ale Komenský ho považuje za první klíč pro obnovu věcí lidských.

Snímka obrazovky 2018-12-29 o 19.23.12.png
Smetanova 1453, 755 01 Vsetín, Česko

http://www.ethos.cz je inspirován osobním čtením Bible a přímými aplikacemi do osobního života.

http://www.ethos.cz je web, který inspiruje ty, kdo čtou Bibli nebo o tom uvažují.

http://www.ethos.cz navazuje na dřívější časopis Ethos, který se věnoval rodinným tématům.

http://www.ethos.cz nabízí výběr biblických citátů, které vás nejvíce osloví.

http://www.ethos.cz motivuje k užšímu osobnímu vztahu s Bohem.

Snímka obrazovky 2018-12-14 o 20.33.01.png
Rožňavská 17, 831 04 Bratislava, Okres Bratislava III, Slovensko

Aby sme vydávaním kníh pomohli ľuďom spoznať osobného Boha a tých čo poznajú povzbudili do viery, ktorá preniká každú oblasť života.

Snímka obrazovky 2018-12-01 o 14.00.10.png
Dolní Domaslavice 16, okres Frýdek – Místek

Areál loděnice Royal Rangers se nachází na březích Žermanické přehrady v podhůří Beskyd. Je to ideální místo pro víkendové akce křesťanské mládeže, dorostu, nedělních škol a dalších skupin. V budově loděnice je kapacita 35 lůžek. Většinou se jedná o hromadné ubytování, ale k dispozici je i pětilůžkové admirálské apartmá o velikosti 2+1. Ve velké společenské místnosti je jídelna, posezení u krbu, biliár i „letiště“ na přespání. Pro vaše kuchaře je k dispozici velká, dobře vybavená kuchyně včetně myčky a konvektomatu. Marinu Jonáš pronajímáme celoročně, v loděnici je ústřední vytápění.
V areálu jsou vám k dispozici dvě multifunkční hřiště s asfaltovým a písečným povrchem a také dětské i teenagerovské prolézačky a lezecké stěny. Najdete zde i místo na stanování v lesním kempu, kde v sezóně 2019 budeme pořizovat romantickou maringotku. Venku je spousta možností posezení, mimo jiné i ve velkém zastřešeném altánu s výhledem na vodu.
Největší devízou Mariny Jonáš je však bezprostřední blízkost Žermanické přehrady, kde můžete využít naše pramičky, kanoe, nafukovací lodě i plachetnice. U vody je velká písečná pláž, kde si můžete zahrát plážový volejbal.
V blízkém okolí se nachází řada zajímavostí: opuštěný a částečně zatopený Žermanický lom se vzácnou flórou a faunou, New Port Ranch (cca 4 km), kde si můžete sjednat jízdu na koni, přírodní památka Stará řeka u Havířova (cca 6 km), vodní nádrž Těrlicko (5km) i s Larischovým zámkem (cca 7 km). Kolem Žermanické přehrady vede taky řada cyklotras směrem do Beskyd.

Snímka obrazovky 2018-11-07 o 21.03.37.png
Thákurova 3 160 00 Praha

Vydavatelství Biblion vzniklo v průběhu práce na novém českém biblickém překladu – Bible21. Podobně jako samotný překladatelský projekt je Biblion „iniciativou zdola“. Za jeho založením stála věrná dlouholetá finanční a duchovní podpora konkrétních dárců z řady křesťanských církví. V současnosti má Biblion ve svém portfoliu nejen Bibli21 a biblické knihy, ale také další tituly křesťanské duchovní literatury, kterými se snaží obohatit a inspirovat nejen křesťany, ale také lidi, kteří Boha hledají.

Snímka obrazovky 2018-11-05 o 21.46.28.png
Na Lučinách, Český Těšín, Česko

HledamBoha.cz se snaží srozumitelně prezentovat křesťanství na internetu.

Snímka obrazovky 2018-04-16 o 17.21.02.png
Praha, Česko

Tvorba webových stránek a eshopů na míru http://www.estarweb.eu

Tvorba, Podpora a Servis Eshopů PrestaShop https://www.1presta.cz

Pronájem e-Shopu PrestaShop s Podporou – https://www.eshop-rychle.com

Snímka obrazovky 2018-03-26 o 11.08.05.png
Ostrovského 3, Praha 5, Česko

„Dědo, ty jsi táta mýho táty?“, filosofovala uprostřed hry moje čtyřletá vnučka. „A babička? – “ Rodina je pro člověka jedinečnou sítí vztahů.

A oblastí zájmu našeho spolku jsou právě rozhodující vztahy člověka, jejich upevnění a rozvoj. Rodina založená na trvalém vztahu otce a matky vytváří nejvhodnější prostředí pro zdravý vývoj dětí a je nejvhodnějším místem pro celoživotní zrání muže a ženy.

Náš spolek působí především v Praze. Křesťanskou psychologickou poradnu najdete v areálu Ženských domovů. Naše programy znají v pražských mateřských a rodinných centrech, farnostech či mateřských školách.

Rodina je jedinečnou sítí vztahů. Někam patřit, mít někoho rád a být milován rozhodně stojí za to. A pokud máte dobrou vůli, ale ne vše se vám daří tak, jak byste čekali, nabízíme vám pomocnou ruku.

Pinknerova.jpg
Kounicova 15, Brno-střed-Veveří, Česko

Oáza pokoje v ruchu města. Knihy s duchovní tématikou, krásné dětské knížky, dárky, potěšení. Galerie s pravidelně obměňovanými výstavami.

Snímka obrazovky 2018-03-16 o 12.35.16.png
Homolkova 1a, Bardejov, Slovensko

Potrebujete profi webstránku, eshop, firemnú prezentáciu, blog? Kvalita, poctivosť, ústretová komunikácia. Responzívny, moderný a prehľadný web podľa vašich potrieb. SEO optimalizácia, online marketing, správa sociálnych profilov, email marketing.

Snímka obrazovky 2018-03-12 o 14.44.17.png
Balbínova 550/10, 120 00 Vinohrady, Česko

Mezinárodní vězeňské společenství, z.s. ( MVS)

MVS je křesťanské ekumenické sociální hnutí. Dobrovolníci slouží odsouzeným, propuštěným, jejich rodinám, zejména dětem a obětem zločinů.  MVS pracuje dobrovolnicky na bázi jak křesťanství, tak restorativní justice v deseti základních programech, které jsou cílené na konkrétní výzvy a potřeby. Společenství není elitním klubem a pečuje o každého, kdo pomoc v této oblasti potřebuje.

Společenství vzniklo v ČR v roce 2010 a je součástí největší křesťanské světové dobrovolnické organizace v oblasti vězeňství Prison Fellowship International. Ta působí ve 127 zemích světa do roku 1976. Má poradní status při OSN a spolupracuje s řadou významných zahraničních vládních i nevládních institucí, například s ACPA, u nás pak zejména s GŘVS, MSP, MPSV, MVČR, PMS, IKSP, s ERC a ČBK.

znak1.jpg
Černá 9, 110 00 Prague, Czech Republic

Institut ekumenických studií spoluzajišťuje bakalářský studijní program ve svazku Evangelické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.
Nabízíme Vám stručný přehled výhod studia oboru teologie křesťanských tradic:
• Studium „Teologie křesťanských tradic“ je přiměřeně náročné, je uzpůsobeno časovým potřebám pracujících lidí nebo studentů jiných oborů.
• Studium probíhá jednou týdně, a to ve středu od 17:30 do 21:00. Část výuky probíhá také o sobotách (cca 2-3 soboty za rok).
• Jde o univerzitní studium teologie. Garantem vysoké úrovně studia a naší domovskou fakultou je Evangelická teologická fakulta UK v Praze.
• Vyučující, stejně jako studenti, jsou příslušníky různých křesťanských církví: evangelíci, katolíci, pravoslavní, husité, evangelikálové atd. Studentem může být i člověk bez církevní příslušnosti.
• Institut klade důraz na otevřenost, toleranci, ochotu naslouchat tomu druhému. Studium probíhá v přátelské atmosféře a v otevřeném společenství.
• Na institutu studují ženy i muži, Češi, Slováci a příslušníci dalších národů. Výuka probíhá v českém jazyce (se dvěma příjemnými slovenskými výjimkami) a klade důraz na individuální přístup k studentům a samostatnou práci.
• Studium je bezplatné. Poplatky za nestandardní studium se řídí vysokoškolským zákonem.

Institut ekumenických studií můžete kontaktovat telefonicky na čísle 221 988 626 a emailem
tkt@etf.cuni.cz.“

Screen Shot 2019-07-26 at 14.58.36.png
Nové sady 37 602 00 Brno

Osm měsíců, které věnuješ studiu na Biblické škole Slovo života, položí ve Tvém životě pevné základy víry a připraví Tě na to, co tě v budoucnu čeká. Přiblížíš se Ježíši a získáš větší známost a porozumění Písmu.

Před Tebou je fantastický rok přípravy a formování osobnosti! V Biblické škole s celosvětovým dosahem Tě budou vyučovat zkušení učitelé Bible. To vše můžeš prožít v pohodlí svého domova, protože toto studium nabízíme přes internet.

Showing 21 - 40 of 52 results