Directory

Hodnocení
Ověřené/neověřené
hrnek Maminko děkuji-1.jpg

Jsme křesťanskou firmou, která vyrábí upomínkové předměty:
nálepky, kuličková pera, křesťanské přívěšky s biblickými texty, náramky, klíčenky,
náhrdelníky, hrnky, puzzle, placky (buttony) – /magnet, zavírací špendlík, zrcátko/, trička s potiskem apod.
Zabýváme se také prodejem křesťanské literatury.

Snímka obrazovky 2017-06-05 o 13.36.25.png
Pod červenkami 504 Albrechtice 735 43

Naše nakladatelství nabízí možnost digitálního tisku.

1.jpg
Hamr, osada Kosky, okres Jindřichův Hradec

Chatkový areál se nachází na klidném místě uprostřed jihočeských lesů a rybníků v CHKO Třeboňsko. V blízkém okolí je možnost skvělého koupání v pískovnách, řece i rybníkách.  Množství cyklostezek po rovinkách potěší zvláště rodiny s malými dětmi a seniory.Sjet si můžete i část Lužnice, která nás obtéká. V lesích je v červenci nesezbíratelné množství borůvek. Když je dobré počasí, rostou houby. Na své si přijdou rybáři, protože je v okolí spousta míst, kde si mohou zarybařit. U nás je prostě vše, co patří k prázdninám.

Areál jsme připravili „obojživelný“, takže můžeme ubytovat jak velké a malé skupiny, tak i jednotlivé rodiny. Ve velké kuchyni si může skupina vařit hromadně nebo rodiny samostatně. Cena za čtyřlůžkovou chatku s kuchyňkou na týden je 4.350 Kč, další osoba v chatce platí jen 70 Kč/den.

Jsme majitelé i správci zároveň a snažíme se, aby se Vám u nás líbilo a aby jste si odpočinuli nejen na těle, ale i na duši. Naši hosté jsou velmi milí a atmosféra areálu příjemná, a tak právem toto místo nazýváme „místem nových přátelství“.

manželé Neumannovi

Snímka obrazovky 2017-05-22 o 11.51.09.png
Víta Nejedlého 15, 130 00 Praha 3

Nakladatelství Vyšehrad od založení v roce 1934 sídlilo na Karlově náměstí v Praze 2. Dnes má své sídlo na Žižkově, poblíž nepřehlédnutelného televizního vysílače a kostela sv. Prokopa. Se svými zhruba 80 tituly ročně se řadí mezi dvacítku největších českých nakladatelů. V řadě tematických oblastí – v historii a literatuře faktu, ve filosofii a teologii, v beletrii, zahrnující jak prózu, tak poezii, v dárkových publikacích, v kuchařkách a knihách věnovaných otázkám zdraví – se snažíme nabídnout vám kvalitní literaturu novou i léty prověřenou. Reagujeme na to, co vás zajímá, sledujeme také trendy významných zahraničních nakladatelů a jejich čtenářů. Máme radost, že naše knihy stále nacházejí své čtenáře a nakladatelství své příznivce – jak z řad čtenářů, tak z řad autorů, překladatelů, výtvarníků… Jenom díky vám se můžeme snažit o vydávání podnětných a krásných knih!
Kromě tradičních edic, jako je Historica, Studium, Reflexe, Teologie jsme pro vás vytvořili edice nové: Velké postavy českých dějin, Dějiny idejí, Dějiny Evropy, Kulturní historii, Krystal, Světová náboženství, Čtení u krbu, Harmonii a Světovou prózu.

Snímka obrazovky 2017-05-07 o 9.55.05.png
Náhorní 1816/12, 182 00 Praha 8 - Kobylisy

Česká biblická společnost (ČBS) vydává Český ekumenický překlad Bible (ČEP) v různých formátech a provedeních. Dále vydává křesťanskou literaturu pro dospělé a děti, poskytuje vydavatelskou službu církvím a získává prostředky na podporu šíření Bible.

V „kamenné“ pražské prodejně Dům Bible i v brněnské prodejně Biblepoint (obchod „Pavel Nebojsa“) najdete celý sortiment knih vydaných Českou biblickou společností:

české Bible
cizojazyčné Bible
populárně-naučná literatura a odborné studie
Dětské Bible a knihy pro děti
Audio Bible

Dům Bible – Praha

Náhorní 12, Praha 8 Kobylisy

Prodejní doba Domu Bible:

Dům Bible

pondělí až čtvrtek: 9– 17 hodin

pátek: 9 – 14 hodin

logo6.jpg
Pod Červenkami 504 735 43 Albrechtice

Jsme křesťanské nakladatelství a vydavatelství patřící Apoštolské církvi.

Adresa naší prodejny Biblos
Smetanova 20
737 01 Český Těšín

Reality.png
V jámě 699/1 110 00 Praha 1

Zajištujeme zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí v Praze a ve středních Čechách. Vedle prodeje a pronájmu privátních bytů či domů se specializujeme na komplexní péči o portfolia nájemních nemovitostí větších nemovitostních vlastníků v Praze. Za profesionální přístup a individuelní péči ručíme vlastním jménem. Nejsme součástí žádné z velkých franšízových realitních společností.

Snímka obrazovky 2019-06-04 o 10.41.52.png
Kmochova 248, 280 02 Kolín
Vyšší odborná škola misijní a teologická nabízí vyšší odborné vzdělání v letniční teologii s možností přechodu do bakalářského programu a získání bakalářského titulu v biblistice a teologii od Global University.
Vedle důrazu na Bibli, její znalost a její aplikaci v každodenním životě, klademe velký důraz na duchovní život studenta, na církevní praxi a na osobní přístup ke studentům.
Máme program pro každého!
1) Náš tříletý denní program a čtyřletý kombinovaný program je určen těm, kdo usilují o vyšší odborné a bakalářské vzdělání v biblistice, teologii a církevní praxi.
2) Náš jednoletý program je určen těm, kdo chtějí věnovat jeden rok Božím věcem. Jednoletý program je shodný s prvním ročníkem tříletého studia a jeho úspěšný absolvent získá certifikát od Global University.
3) Pro nematuranty máme program Ezdráš, jehož studenti se účastní stejné výuky a plní stejnou praxi, jako studenti ostatních programů.
4) Pro ty, kdo si běžné studium nemohou dovolit, máme vysoce flexibilní distanční program na bázi korespondenčních kurzů.
Snímka obrazovky 2017-04-28 o 16.40.16.png
Moravcova 430/16 767 01 Kroměříž

Stejně jako dříve i dnes církev potřebuje připravovat muže a ženy pro službu. Aby byli křesťané a vedoucí pracovníci řádně připraveni pro tak velký úkol, jakým je služba v církvi, musí svoji službu zakládat na Bohem inspirovaném a bezchybném Slově. Proto se upřímně a pokorně snažíme podílet na vzdělávání Kristových služebníků v místních církvích.
Český biblický institut je jedinečný tím, že sídlí v místním sboru. V některých školách probíhá teologické vzdělávání nezávisle na církvi, což může způsobit propast mezi teologickými poznatky a jejich praktickým uplatněním. Snažíme se proto zdůrazňovat, že naučené poznatky je třeba převádět do praxe. Studium ČBI bude probíhat ve sboru BJB Kroměříž, kde budou mít studenti příležitost v rámci programu sloužit; stejně tak i ve svých domácích sborech. V pastorech a učitelích těchto církví budou mít studenti své mentory. Od nich se budou učit uplatňovat v praxi to, co se naučili ve škole.
Studenti ČBI budou vedeni k tomu, aby přijímali Boží Slovo jako rozhodujícího a spolehlivého průvodce křesťanským životem a službou. V rámci programu budou rozvíjet své schopnosti do hloubky studovat Bohem inspirované a bezchybné Slovo a správně mu rozumět. Budou také vedeni k posilování posvěceného charakteru v osobním životě i službě. Studenti programů druhého a třetího stupně se budou učit jak vykládat Boží Slovo.

Snímka obrazovky 2017-03-27 o 11.16.28.png
Klapkova 2 182 00 Praha 8

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

Velkou skupinu čtenářů Portálu tvoří rodiče. Pro ně jsou určeny praktické příručky o výchově a také knihy her a nápadů rozvíjejících dětskou tvořivost, které úspěšně využívají i učitelé a vychovatelé. V posledních letech se Portál výrazně zaměřil také na problematiku těhotenství a mateřství. Rady najde v knihách i dospívající mládež a nejen jí jsou navíc určeny knihy her a cvičení sloužící k zachování bystrého rozumu, tělesné kondice a k nalezení místa v sociální skupině. Pro malé i starší děti Portál vydává pohádky, příběhy, říkadla.

Portál vychází vstříc i zájemcům o populárně psychologickou literaturu a snaží se uspokojovat zájem čtenářů o sebepoznání, vlastní duševní růst a poznání skutečných hodnot. Zároveň pomáhá řešit problematiku vztahů – partnerských, rodinných i pracovních. Setkání s významnými osobnostmi a jejich názory přibližuje edice Rozhovory.

Odborná literatura – publikace a slovníky, které tvoří asi polovinu produkce – je určena studentům nejrůznějších oborů vysokých škol i odborníkům v praxi, kteří nechtějí ztratit přehled o nových trendech a vývoji v oboru.

Příběhy a legendy v dalších edičních řadách umožňují nahlédnout do filozofií různých kultur a přinášejí inspiraci k hledání vlastní životní cesty.

1.jpg

Naše agentura zprostředkovává ubytování v soukromých apartmánech přímo u Jaderského moře v Chorvatsku. Naše agentura funguje již od 1997 a stabilní zájem z vaší strany nás těší.

Jsme křesťané a našim cílem je i nadále zprostředkovat vám kvalitní odpočinek v krásných přímořských letoviscích. Všechny námi nabízené apart- mány jsou 20 – 1000 m od moře a nacházejí se atraktivních lokalitách Makarské riviéry, ostrova Pag a města Rovinj – perly Jadranu. Všechny tyto lokality jsou od Prahy vzdáleny do 1100 km. Najdete tady apartmány malé i velké, skromné, ale plně zařízené a najdete zde i luxusně zařízené apartmány, které uspokojí i náročné klienty.

Hermanek .jpg
Rajmonova 1199, Praha 8

Vize naší školy je obsažena v těchto jednoduchých bodech:

– Dobré vztahy a týmová spolupráce.
– Kvalitní vzdělávání.
– Nadstandardní důraz na rozvoj anglického jazyka (na použití v konverzaci, na kvalitní písemnou a čtenou formu).
– Důraz na uplatnění získaných vědomostí v praxi (především v oblasti matematiky a přírodních a společenských věd).
– Nadstandardní důraz na individuální rozvoj v rámci talentů jednotlivého dítěte.
– Matematika a přírodní vědy formou praktické výuky.
– V českém jazyce důraz na komunikaci.
– V nepovinném programu výuka etiky nebo biblických základů (dle volby rodičů).

Showing 41 - 52 of 52 results