Kapela Hillsong Young & Free vytvorila videoklip na podporu sýrských utečenců (Video)

 

Australská hudební skupina Hillsong Young & Free vyzývá své fanoušky, aby se připojili k finanční kampani organizace World Vision na podporu syrských uprchlíků.

Ve videu členové kapely Young & Free vysvětlují, proč se rozhodli použít klip „Skutečná láska“ k charitativní kampani.

„Mnohem víc jsem se začala angažovat a uvědomovat si vážnost současné situace na Blízkém východě a věřím, že Bůh má možná, již od začátku, na mysli, něco mnohem většího,“ uvedla členka kapely Laura Toggs v prohlášení pro The Christian Post. „Jsem velmi vděčná za Boží vedení a věřím, že video nebude marné, jeho načasování ustanovil Bůh, abychom mohli překonat sami sebe a rozšířit ‚Skutečnou lásku‘ přes hranice do podmínek, které jsou pro nás nepředstavitelné. „


Pastor mládeže dále vzpomenula, že ne všichni mají „výsadu“ žít pohodlným životem. „Je těžké se smířit s tím, že jsme měli nepředstavitelné štěstí a narodili se do požehnání a prosperity, zatímco jiní se rodí do tragiky války. Je čas rozšířit opravdovou lásku k ostatním mladým lidem, kteří zoufale potřebují, abychom stáli při nich. To je skutečná láska, “ dodala.

Young & Free umístila na svých internetových stránkách „darovací kampaň“  pod zmíněným hudebním klipem. Dary jsou určené na pomoc dětem a mladým lidem ze syrských uprchlických rodin, aby mohli získat vzdělání a k naplňování dalších potřeb syrských uprchlíků.

Zdroj: The Christian Post
Foto:  youtube.com

Tags: ,

Zanechej svou odpověď

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Děkujeme za váš komentář