Maverick City Music se stali velkými vítězi cen Grammy

Maverick City Music se stali velkými vítězi cen Grammy.

Křesťanská worshipová kapela s Kirkem Franklinem zvítězila ve všech čtyřech křesťanských kategoriích – Nejlepší gospelová píseň („Kingdom“ feat. Naomi Raine & Chandler Moore), Nejlepší současný křesťanský hudební výkon („Fear is Not My Future“ feat. Brandon Lake & Chandler Moore), Nejlepší hudební album („Breathe“) a Nejlepší gospelové album („Kingdom Book One“ Deluxe).

SOUVISEJÍCÍ „Díky Ježíši,“ kapela Maverick City získala prestižní cenu Grammy

„Jsem nesmírně vděčná Bohu a tomu, co je schopen udělat, když se prostě rozhodnete dát svůj život do služby ostatním lidem a pozvednout hlasy, které nejsou normálně slyšet,“ řekla členka Maverick City Music Naomi Raineová po převzetí ceny za nejlepší gospelové album.

Portál Premier píše, že Maverick City Music vzniklo v roce 2018 jako výsledek písničkářských táborů, na kterých se sešlo více než 100 křesťanských umělců a skladatelů.

V loňském roce se stali prvními gospelovými umělci za posledních 20 let, kteří vystoupili během televizního ceremoniálu předávání cen Grammy.

Na večeru v Los Angeles se do historie zapsal také Tennessee State University Marching Band, který se stal první vysokoškolskou kapelou, která získala cenu Grammy. Kapela získala Grammy za nejlepší gospelové album s názvem „The Urban Hymnal“.

Mimo oblast gospelu byla nejvíc oceněna Beyoncé. Získala čtyři ceny, čímž dosáhla počtu 32.

Líbí se vám tento článek? Podpořte fungování novin

Abychom mohli vytvářet obsah, který čtete zdarma, spoléháme na dary od našich štědrých čtenářů, jako jste Vy.

Pomozte nám pokračovat v této misi a podílejte se na ní spolu s námi. 

-red- Datum: 8. února 2023 Foto: screenshot YouTube – Maverick City Music

Tags: ,,

Zanechej svou odpověď

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Děkujeme za váš komentář