2020: Křesťanská konference jinak

Místem setkání křesťanů z různých církví a také setkávání s Bohem vždycky chtěla být Křesťanská konference. Kvůli epidemii by byly možnosti kontaktů omezeny, ale pořádající Křesťanská misijní společnost a Česká evangelikální aliance rozhodly, že se akce i letos konat bude, jen se přesune na internet.

Konference s tématem „Bůh jedná“ bude dvoudenní, proběhne v tradičním termínu 4.–5. července. Některé programy budou předtočeny, jiné se budou vysílat naživo. Internet přihlášeným účastníkům umožní sledovat konferenci v přímém přenosu, ale také pustit si ji či její části zpětně nebo opakovaně. Přístupných přirozeně bude všech pět seminářů, takže odpadne nutnost vybírat. Dva semináře budou interaktivní.

Zahraničním hostem KK 2020 bude Texasan John Bates, hlavní pastor letničního sboru Freedom Fellowship ve Waxahachie. Je mezinárodně žádaným řečníkem a spoluautorem knih Vykliďte pódium a dejte prostor Bohu a Jak šířit oheň. Bates na konferenci promluví v neděli dopoledne o tom, jak Bůh jedná v místním společenství.

Z českých řečníků přijali pozvání předseda Rady CB David Novák, influencerka Janette Oubrechtová a předseda KMS Jaroslav Šelong. Před každou přednáškou proběhne blok chval, vystřídají se skupiny Timothy (M. Lipovský, SK) a Awaken Worship (M. Tesárková). Na závěr sobotního programu se připravuje hodinový večer chval pod vedením Miroslava Grunsberga z pražského Domu modliteb.

Bonusy pro internetové účastníky budou virtuální návštěva kanceláře a knihkupectví KMS, rozhovor s Davidem Novákem, moderovaný rozhovor o chválách a různé další krátké vstupy. Účastníci získají i zvýhodněné podmínky nákupu knih v e-shopu knihkupectví KMS.

Dětská konference se letos v obvyklé podobě konat nebude, ale tým pořadatelů DK z organizace Samuel připravuje pro školní děti sérii biblických videozamyšlení a úkolů, které budou od počátku července postupně zveřejňovány na facebookovém profilu DK. Přístupné budou zdarma pro všechny zájemce.

Předseda KMS Jaroslav Šelong, pastor AC Agapé Český Těšín, pověděl, jak má tyto konference rád: „Po léta jsem z nich čerpal. Obohacovaly můj duchovní život.“ Sdělil také svou vizi pro letošní akci v internetovém formátu: „Věřím, že slovo pod mocí Ducha svatého mezi námi vykoná svou práci, povzbudí nás a otevře nové možnosti spolupráce.“ Celá videopozvánka je ZDE.

 

Autor: Tomáš Dittrich

Další informace a přihlášky: http://kk.kmspraha.cz

 

Tags:

Zanechej svou odpověď

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Děkujeme za váš komentář