Křesťanská skupina Hillsong UNITED vydává nové album

Sydney – Křesťanská skupina Hillsong UNITED z Austrálie se připravuje na vydání svého nového alba PEOPLE. Na podporu své nové desky se kapela vydá na turné po Spojených státech.

Hillsong Church byl založen Brianem Houstonem a jeho manželkou Bobbie na předměstí Sydney v Austrálii v roce 1983. Nyní se rozrostl na jednu z největších církví s mezinárodní službou, které má sbory ve 21 zemích na šesti kontinentech, včetně Londýna, Paříže, Sao Paola, Tel Avivu a tří měst ve Spojených státech.

V Hillsong Church slouží tři různé hudební skupiny – Hillsong Worship, Hillsong Young & Free, and Hillsong UNITED.

Hillsong UNITED prodal více než 4,7 milionu alb a na sociálních sítích má více než 10,5 miliony fanoušků. Jejich nové album PEOPLE bude vydáno 26. dubna.

„Cítím se velmi požehnaný. Každý má jinou cestu, ale moji rodiče jsou křesťané, takže nechodit do sboru nebylo v naší rodině možností. Jsem rád, že jsme celý život chodili do Hillsong Church. Nebyl čas, kdy bych nechtěl jít do sboru,“ říká v rozhovoru pro The Christian Post JD Douglass, zakládající člen kapely Hillsong United.

Vyrůstat a sloužit v Hillsongu bylo pro něj úžasným zážitkem. Bůh ho požehnal tím, že mohl být součástí Hillsong UNITED od počátku a vidět růst kapely v posledních dvaceti letech a dodal, že Boží věrnost a požehnání překonalo všechno jeho očekávání.

Líbí se vám tento článek? Podpořte fungování novin

Abychom mohli vytvářet obsah, který čtete zdarma, spoléháme na dary od našich štědrých čtenářů, jako jste Vy.

Rádi byste nám pomohli pokračovat v této misi a měli tak možnost se na ní spolu s námi. 

 

-mn-  Foto: Facebook

Tags: ,

Zanechej svou odpověď

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Děkujeme za váš komentář