V Plzni se v březnu uskuteční mládežnická konference UNIT

 

V Plzni se o druhém březnovém víkendu uskuteční mládežnická ekumenická konference UNIT. Akce se bude konat v prostorách Evangelické církve metodistické (ECM) Maranatha, informují o tom internetové stránky http://unitos.cz.

Konference s podtitulem „Nade všechno mějte lásku“ je určena svým zaměřením pro mladé lidi. Na programu akce jsou promluvy, semináře, workshopy, společné chvály a modlitby. Pro návštěvníky bude také k dispozici poradensko-modlitební tým.

Mezi témata probíraná na seminářích patří: Zůstat v Boží lásce, Rodina a sexualita, Partnerská láska, Milovat bližního svého jako sám sebe, Povolání ke svobodě a další.

Jako vedoucí seminářů se představí katolický jáhen Elva Frouz, ředitel centra pro efektivitu ve vedení (Centre for Leadership Effectiveness LLC) Frank Zauflik, psycholožka Andrea Jarošová a pastor sborů Cesta života Petr Petrášek.

Souběžně s akcí bude probíhat program pro děti – Dětská „minikonference“ UNIT.

Místem konání je plzeňský sbor Maranatha, Husova 14, Plzeň. Konference začne v 17:30 hod. v pátek 10.3. a potrvá do neděle 12.3.2017. Podrobné informace a registrační formulář jsou uvedeny na internetových stránkách a na sociální síti Facebook.

Text: Lukáš Pokorný
Foto: unitos.cz

Tags: ,,,

Zanechej svou odpověď

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Děkujeme za váš komentář